12 Aralık 2013 Perşembe

kariyer evden eve nakliyat

evden eve nakliyat  ev nakliyesi  eşya taşımacılığı  istanbul evden eve nakliyat  ofis taşımacılığı 
ofis büro taşımacılığı  şehirlerarası nakliyat  şehirlerarası taşımacılık  piyano taşımacılığı  
şehirlerarası taşımacılık fiyatları  izmir evden eve nakliyat  izmir evden eve nakliyat fiyatları  eşya depolama kurtköy evden eve nakliyat bağcılar evden eve nakliyat beşiktaş evden eve 

5 yorum:

  1. Ulaştırma bakanlığı tarafından bizlere verilen K3(Profesyonel Nakliyat Firması) belgesinin hakkını sunduğumuz hizmetin kalitesi ile ortaya koymaktayız. 10 yılı aşkın süredir bu sektörde var olmamızın en büyük sebepleri yaptığımız işte gösterdiğimiz özen, seçtiğimiz çalışma arkadaşlarının üzerinde barındırdığı ahlaki ve profesyonel vasıflar, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ve her geçen zaman diliminde kendimizi yenileyen teknolojik, sosyolojik ve ahlaki olarak sürekli kendine yenilikler katan bir firma oluşumuzdur.

    Başlıca hizmetlerimiz nakliye, nakliyat, evden eve, şehir içi, şehirlerarası, , parça eşya, ofis, piyona, toplu personel, fabrika, arşiv, kütüphane taşıma ve eşya depolama gibi birçok hizmet vermekteyiz.

    VİZYONUMUZ:Nakliyatta farklılık yaratarak ve sürekli büyüyerek liderlik konumunu sürdüren bir marka olmak

    MİSYONUMUZ:Nakliyat hizmetleri sunan yenilikçi ve lider bir kuruluş olmamız.

    DEĞERLERİMİZ

    Verimlilik: Taşıma modellerimiz ve Taşıma esnasında verdiğimiz tüm nakliyat hizmetleri Müşterilerimizin işletmelerinde verimlilik artışı sağlamaya odaklanmıştır.

    İş Ahlakı: Piyasa ekonomisi ilkelerine inanır ve bu ilkelere bağlı hareket ederiz. Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve rakiplerimize karşı dürüst, doğru, açık ve tutarlı olmaya önem veririz. Tüm işlerimizin hukuka, genel iş ahlakı ve prensiplerine uygunluğunu gözetiriz.

    Araştırma Geliştirme: Etkin araştırma ve geliştirmenin, günümüzün hızlı değişen ortamında rekabetçi olabilmenin temel bileşeni olduğuna inanırız. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni hizmet alanları yaratmak, mevcut hizmetlerimizi daha yetenekli kılmak, ya da değişen teknoloji ve platformlara uyum sağlamak için kaynaklarımızın en büyük bölümünü araştırma ve geliştirmeye ayırırız

    YanıtlaSil
  2. 0532 495 09 18 __0216 488 19 36 __0232 435 435 9 http://kariyerevdeneve.com/

    YanıtlaSil
  3. Ulaştırma bakanlığı tarafından bizlere verilen K3(Profesyonel Nakliyat Firması) belgesinin hakkını sunduğumuz hizmetin kalitesi ile ortaya koymaktayız. 10 yılı aşkın süredir bu sektörde var olmamızın en büyük sebepleri yaptığımız işte gösterdiğimiz özen, seçtiğimiz çalışma arkadaşlarının üzerinde barındırdığı ahlaki ve profesyonel vasıflar, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ve her geçen zaman diliminde kendimizi yenileyen teknolojik, sosyolojik ve ahlaki olarak sürekli kendine yenilikler katan bir firma oluşumuzdur.

    Başlıca hizmetlerimiz nakliye, nakliyat, evden eve, şehir içi, şehirlerarası, , parça eşya, ofis, piyona, toplu personel, fabrika, arşiv, kütüphane taşıma ve eşya depolama gibi birçok hizmet vermekteyiz.

    YanıtlaSil
  4. İzmir Şehirler Arası Nakliyat
    İzmir şehirler arası nakliyat fiyatları, nakliyat fiyatlarında hesaplı nakliyat taşımacılığı yapmaktadır. şehirler arası nakliyat seçiminde hızlı ve güvenilir firma ile çalışmakla beraber, nakliyat taşımacılığında hesaplı olmasına dikkat etmesi gereklidir. Çünkü şehirler arası nakliyat taşımacılığın fiyatları biraz masraflı olmaktadır. Bundan dolayı müşterilerimize uygun fiyatlarla beraber hesaplı ödeme kolaylığı da sunmaktayız.

    İzmir şehirler arası nakliyat fiyatları arasında seçkin bir konuma sahibiz. Müşterilerimiz bizlere duyduğu güven ve saygı bizleri onurlandırmaya devam etmektedir. Sizler ile çalışmak bizleri mutlu edecektir. Firmamız hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    Kariyer evden eve ailesi olarak sizlerle iyi günler dileriz.

    YanıtlaSil
  5. Firmamız İstanbul genelinde şehir içi ev, ofis ve kurumsal nakliye hizmetleri sunmaktadır. Evden eve nakliyat sektöründe her geçen gün gelişme kat eden Kariyer evden eve nakliyat İstanbul dışında da şehir içi nakliye talepleri almaktadır. Kaliteli hizmet, uygun fiyat parolası ile çalışan firmamız ev eşyalarınızın miktarı ne olursa olsun sizlere yardımcı olmaktadır.

    YanıtlaSil